Espai Públic entre C/Mart, CAP i l'Esglesia (Barri La Mina)

Projecte Executiu d'Urbanització de l'Espai Públic entre el C/Mart, el CAP i l'Esglesia al Barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs.

 
Promotor: Consorci del Barri de La Mina.
 
Any Projecte: 2.010.
 
Pressupost Projecte (P.E.M.): 397.000,00 €
 
Descripció: 

Definir els elements necessaris per a la nova urbanització i la millora de la zona existent, segons les necessitats de l’àmbit. Amb la intervenció, es pretén, en línies generals, reordenar aquesta zona seguint en part els criteris d’organització de vianants de la futura Plaça.

 

L’ordenació i racionalització de l’espai públic i la definició d’un traçat viari més clar i adient, tot a un mateix nivell, es una aposta important per la nova formalització del seguit d’espais públics, són objectius prioritaris de la intervenció.

 

En aquest projecte es realitza un exercici de regeneració urbana, a partir del tractament de l’espai públic en el barri de La Mina. L’objecte es dissenyar una plaça pública, just on anteriorment es localitzaba un camp de futbol del barri.

 

Aquest lloc indefinit, i amb zones degradades, s’espera que pugui ser un lloc de trobada entre els veïns i un refernt del barri. S’ha decidit crear un espai simplificat, dinàmic i acollidor, en el que els seus usos estigui definit per el seu paviment, on trobem una zona polivalent i aprofitable per a la gent de totes les edats, aprofitant el nou “rol” que jugarà aquest lloc, com a vestíbul de 3 grans centres públics: el Centre d’Atenció Primària, el CEIP Mediterràni i la Parròquia.

   
Autors del Projecte: Miquel Payà • arquitecte
                                        Ivan Moraz • eng. tèc.
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© PROENUR, Projectes d'Enginyeria i Urbanisme Payà & Moraz, S.L.P.