Client: Barcelona d'Infraestructures Municipals (BIMSA).

Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte Executiu, Estudi de Seguretat i Salut i Memòria Ambiental de l’espai lliure situat a l’Avinguda Can Marcet, entre el Passeig de la Vall d’Hebron i el carrer Joan B. Cendrós, al barri de la Vall d’Hebron, al Districte d’Horta-Guinardó, a Barcelona.

 

Client: ProCornellà – Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Descripció: Redacció del Projecte Executiu de reurbanització dels carrers Urgell i Empordà al barri de Sant Ildefons del Terme Municipal de Cornellà de Llobregat.

 

Client: Districte de Sant Andreu - Ajuntament de Barcelona.

Descripció: Redacció del Projecte del canvi de Pavimentació del Passeig Central de la Rambla de l'Onze de Setembre entre el C/Santa Coloma i C/J. Soldevila, al Districte de Sant Andreu de Barcelona.

 

Client: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) – Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Descripció: Redacció de la Modificació del Projecte Executiu de reurbanització del carrer Jaca al Terme Municipal de Sant Vicenç dels Horts.

 

Client: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) – Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Descripció: Redacció de l'Avantprojecte de reurbanització de la Rambla Camarón al Terme Municipal de Sant Adrià de Besòs.

 

Client: Barcelona d'Infraestructures Municipals (BIMSA).

Descripció: Redacció d'Auditories dels Projectes de reurbanització del pati interior d'Illa Casa Macaya i per l'adeqüació d'un sector del Parc de l'Estació del Nord, per convertir-lo en AEG.

 

Client: Districte de Sant Andreu - Ajuntament de Barcelona.

Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte del canvi de Pavimentació del Passeig Central de la Rambla de l'Onze de Setembre entre el C/Santa Coloma i C/J. Soldevila, al Districte de Sant Andreu de Barcelona.

 

Client: Districte de Nou Barris - Ajuntament de Barcelona

Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte Executiu, Estudi de Seguretat i Salut i Memòria Ambiental de reurbanització de l'accés amb rampa del carrer d'Espiell amb el Passeig de Fabra i Puig, al Districte de Sant Andreu de Barcelona.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PROENUR, Projectes d'Enginyeria i Urbanisme Payà & Moraz, S.L.P.