Client: Barcelona d'Infraestructures Municipals (BIMSA).

Descripció: Redacció del Projecte Executiu, Estudi de Seguretat i Salut i Memòria Ambiental de l’espai lliure situat a l’Avinguda Can Marcet, entre el Passeig de la Vall d’Hebron i el carrer Joan B. Cendrós, al barri de la Vall d’Hebron, al Districte d’Horta-Guinardó, a Barcelona.

 

Client: Districte de Sant Andreu - Ajuntament de Barcelona.

Descripció: Redacció del Projecte del canvi de Pavimentació del Passeig Central de la Rambla de l'Onze de Setembre entre el C/Santa Coloma i C/Gran de Sant Andreu, al Districte de Sant Andreu de Barcelona.

 

Client: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) – Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Descripció: Redacció del Projecte Executiu de reurbanització del carrer Jaca al Terme Municipal de Sant Vicenç dels Horts.

 

Client: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) – Ajuntament de Sant Just Desvern.

Descripció: Redacció del Projecte Executiu de reurbanització del carrer Josep Anselm Clavé al Terme Municipal de Sant Just Desvern.

 

Client: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Descripció: Redacció de les Memòries Valorades per a la implantació dels carrils Bici a Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló.

 

Client: Districte de Sant Andreu - Ajuntament de Barcelona.

Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte del canvi de Pavimentació del Passeig Central de la Rambla de l'Onze de Setembre entre el C/Santa Coloma i C/Gran de Sant Andreu, al Districte de Sant Andreu de Barcelona.

 

Client: Barcelona d'Infraestructures Municipals (BIMSA).

Descripció: Redacció del Projecte Executiu, Estudi de Seguretat i Salut i Memòria Ambiental de reurbanització complementari de la Plaça dels Jardins d'Elx, al Districte de Sant Andreu de Barcelona.

 

Client: Districte de Nou Barris - Ajuntament de Barcelona

Descripció: Redacció del Projecte Executiu, Estudi de Seguretat i Salut i Memòria Ambiental de reurbanització de l'accés amb rampa del carrer d'Espiell amb el Passeig de Fabra i Puig, al Districte de Sant Andreu de Barcelona.

Client: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) – Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte Bàsic i Executiu de urbanització de la carretera BV-2002, al sud del carrer d'Antoni Mampel, al terme Municipal de Sant Vicenç dels Horts.

 

Client: Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) – Ajuntament de Badalona.

Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte Bàsic i Executiu de reurbanització del carrer Francesc Planas i Casals entre Plaça Casagemes i Carrer Prim), al barri de Casagemes de Badalona.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PROENUR, Projectes d'Enginyeria i Urbanisme Payà & Moraz, S.L.P.