Client: BIM/SA - Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Andreu.

Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte Executiu d'urbanització de la Plaça Orfila, carrer Ajuntament, Plaça Comerç, carrer Balari i Jovany i carrer Fàbrica al Districte de Sant Andreu de Barcelona.
    
Client: Consorci del Barri de La Mina – Sant Adrià de Besòs.
Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte d'urbanització del carrer Orient al barri de La Mina de Sant Adrià de Besos.
 
Client: Consorci del Barri de La Mina – Sant Adrià de Besòs.
Descripció: Projecte Executiu d’urbanització de l’espai lliure davant de l'esglesia entre els carrers Manuel Fdez. Márquez i Mart al barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs.
 
Client: EMDUCSA – Ajuntament de Cornellà de Llobregat.
Descripció: Direcció de les obres relatives al Projecte de millora de la vialitat de l’Avinguda de la República Argentina en el tram comprès entre el carrer Mossèn Andreu i l’Avinguda Sant Ildefons i recorreguts adaptats als carrers adjacents Garrofer, Avellaner, Acàcia i Bedoll a Cornellà de Llobregat.
 
Client: BSAV (BARCELONA SAGRERA ALTA VELOCITAT).
Descripció: Assistència Tècnica, consultoría, gestió i desenvolupament dels treballs d’arquitectura, corresponents als “Projectes d’urbanització dels vials laterals del corredor ferroviari del TAV, en el sector de Sagrera i Sant Martí".
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PROENUR, Projectes d'Enginyeria i Urbanisme Payà & Moraz, S.L.P.